O nama

 

Na samo 1,5 km od centra Nikšića na obali rijeke Zete smješten je prelijep CAFFE PARK RESTORAN „Manitovac“.

Svojim izgledom, jedinstvenom gradnjom i savršenim skladom prirode i čovjeka, mami posjetioce, kako one najmladje tako i starije.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje, mini zoovrt, dječije igralište oduševiće vas i vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere.

Na samom ulazu očekuje vas obezbijedjen parking, na koji se nastavlja prelijep most dužine od 25 m. Most koji spaja dvije obale, dizajniran i projektovan da se savršeno uklapa u ambijent, ne narušavajući prirodni izgled rijeke i obale.

Zeleni „tepih“ rasprostranjen na 15.000 m2, uredno pokošen, prekriven šarenim loptama i dječijim osmjesima, ostavlja jak utisak koji se prenosi i na druge ljude i gradove.

Savršeni sklad materijala (drvo-kamen-slama) koji je korišćen za izgradnju ovog veličanstvenog mjesta, je samo pokazatelj da prirodu treba oplemenjivati, čuvati, njegovati i truditi se da njenu veličinu i moć približimo čovjeku.

S’obzirom na lokaciju na kojoj se Manitovac nalazi (magistralni put Podgorica-Nikšić-Žabljak, kao i put prema Trebinju i crnogorskom primorju), pruža mogućnost predaha, uz dobru hranu i još bolji ambijent. Dugogodišnjim radom i zalaganjem, od nekadašnjeg kupališta, stvorili smo prepoznatljivo turističko mjesto, kako za domaće, tako i za strane posjetioce.

CJENOVNIK

DOBRO DOŠLI!!!